Elbiselerinizin Temizliğiyle Dikkat Çekin!

Elbiselerinizin Temizliğiyle Dikkat Çekin!

Dry Service’ın avantajlı kuru temizleme fırsatları doğrultusunda kuru temizleme yaptırmak istediğiniz kıyafetlerinizi adresinizden alalım, 24 saat içinde son teknoloji araçlarla temizleyip geri teslim edelim.

Kutu temizleme, ütüleme, ev tekstili ve birçok alanda hizmet sunan Dry Service; en sevdiğiniz kıyafetlerinizi kuru temizleme için bizzat adresinizden teslim alıyor. İyi giyinmek her zaman önemlidir ancak kıyafetlerinizin temiz olması gerektiğini göz ardı etmeyin.

Takım Elbiseler İçin Kuru Temizleme

Çok fazla takım elbise giymeyen insanlar genellikle takımlarını önemli etkinliklerde kullanır ve uzun bir zaman dilimi için gardıroptaki yerine gönderir. Siz çok fazla giydiğinizi düşünmeseniz de çok aktif olduğunuz aktivitelerde takım elbiseniz birçok kire maruz kalmaktadır.

İş hayatında aktif olarak takım elbise giymek zorunda olanlar çok iyi bilir ki takım elbisenin temizliğine dikkat etmek önemli olduğu kadar zahmetli bir iştir. İş hayatının yoğunluğunda takım elbisenizin temizliğini kaygı etmeyin diye Dry Service takım elbiselerinizi adresinizden alıyor, kuru temizleme işlemlerini gerçekleştirdikten sonra size yeniden teslim ediyor.

Gelinlikler İçin Kuru Temizleme

Hayatın belki de en önemli anlarından birisi için gelinlik kiralayan hanımlar, bu gelinlikleri temiz bir biçimde geri teslim etmek zorundadır. Gelinlik düğün telaşesinde kirlenebilir, bu nedenle gelinlik için kuru temizleme yaptırmak elzemdir.

Öte yandan, gelinliğini uzun zaman boyunca saklamak isteyen hanımlar da onları temiz bir biçimde kaldırmayı tercih edeceklerdir. Hatıranızın kusursuz bir biçimde kendini koruyabilmesi için gelinliğinizi kuru temizleme aracılığı ile temizlemeyi tercih etmeniz gerekiyor. Dry Service’ın hassas olmakla birlikte derinlemesine temizlik yapan uzmanlarını tercih edebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin!

Özel Elbiseleriniz İçin Kuru Temizleme

Kadınlar genellikle kıyafetlerine erkeklerden çok daha fazla önem verirler. Ancak insanlık gereği bazı sakarlıkların meydana gelmesi, yağmurun ya da çamurun elbiselerinize zarar vermesi her zaman mümkündür. Kıyafetlerin kirlenmesi hayatın içerisinde olan bir gerçektir, Dry Service ise en zor anlarda yanınızdadır.

Hemen bizimle iletişime geçin, adresinize kadar gelip en sevdiğinizi kıyafetlerinizi teslim alalım. Whatsapp üzerinden mesaj yollayabilir, 505 078 64 51 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz